Ulefone Power Armor 13, може би най-добрият удароустойчив телефон за 2023 г.

След като наскоро прегледахме Nokia XR21, сега попаднахме на още един здрав смартфон с огромна батерия, който почука на вратата ни.

Ulefone Power Armor 13 може да има по-малък капацитет на батерията (13,2 Ah срещу 15 Ah на конкурентите му) и да е само 4G, но по-голямото му хранилище, съчетано с множество аксесоари, бързо кабелно/безжично зареждане и разумна цена, го поставят напред като завладяващ продукт за тези, които искат мобилно устройство, което може да издържи дни.

Ulefone Power Armor 13, може би най-добрият удароустойчив телефон за 2023 г.
Снимки: Techxreviews.com

Ulefone добави някои функции, които подчертават нивото на внимание към детайла, използвано от дизайнерите при производството на тази изящна инженерна конструкция: обратно безжично зареждане, лазерен далекомер, FM радио без слушалки (чудесно за използване на открито, дори без 3G/4G покритие), както и екосистемата на аксесоарите.

Обърнете внимание, че неговият екран с почти 7-инча е един от най-големите, които сме виждали на удароустойчив смартфон и определено си струва да го обмислите, ако търсите заместител на малък таблет с дълъг живот на батерията.

Дизайн


Ulefone Armor 13 също възприе поликарбонатната пластмаса и метал, като основни материали за изработка. Металната рамка ще му помогне да издържи на падане, докато по-дебелата рамка му позволява да смекчи всякакви удари, които могат да повредят вътрешните му компоненти или екрана.

Видео ревю на Ulefone Power Armor 13

16-мегапикселовата камера е разположена в горната лява част на екрана. Последният, който е масивен 6,81-инчов 2400 x 1080 пиксела IPS дисплей е заобиколен от повдигната твърда пластмасова рамка, която трябва да го предпази от падане.

Покрит е с олеофобен слой, което е приятна функция за тези, които мразят пръстовите отпечатъци.

Ulefone Armor 13 дизайн

Отзад има решетка за високоговорител, както и четири сензора за камерите (основен 48-мегапикселов, 8-мегапикселов, 2-мегапикселов и 2-мегапикселов) плюс 5-LED светкавица.

POGO конектор за аксесоари, червен бутон с възможност за персонализиране и поставка за SIM са разположени от лявата страна на Armor 13, докато бутон за сила на звука, бутон за захранване и отделен сензор за пръстови отпечатъци могат да бъдат намерени от другата страна.

Конекторът Type-C и 3,5 мм аудио жак са скрити от капак на долния ръб (не забравяйте, че това е IP68/MIL-STD-810G тествано устройство) с лазер от противоположната страна.

Спецификации


В сърцето на Power Armor 13 е Mediatek Helio G95, който е неговият най-мощен 4G чипсет. Той съчетава клъстер от осем раменни ядра с четири Arm Mali-G76 MC4 GPU ядра, това според Techradar е същият чип, използван в Doogee S97 Pro и Realme 8.

Ulefone Armor 13 спецификации

Заедно с него има 8 GB LPDDR4x и 256 GB вградена UFS памет. Безжичната свързаност включва NFC, Wi-Fi 5, както и Bluetooth 5.0. Батерията от 13,2 Ah се зарежда с помощта на компактна 33 W (11 V, 3 A) батерия и може да доставя мощност (5 W) или да се зарежда безжично (15 W). Разбира се, имате възможност да зареждате други съвместими устройства с помощта на включения OTG кабел.

Употреба


G95 се представя по-добре от съвместимия с 5G Dimension 700 в WP15 с някои от най-добрите PCMark числа, записани до момента за процесор, различен от Qualcomm (над 10 000 точки), като неговата подсистема за съхранение е единствената му реална забележима слабост.

Ясно е, че това е способен смартфон, който стои пред своите конкуренти от начално ниво.

Ulefone Armor 13 употреба

Неговият лазерен далекомер работи според очакванията и извън пълния набор от мобилни услуги на Google (Youtube, Gmail) са обичайните приложения за Mediatek, като Security Center (което е по-скоро помощен пакет), Children Space и Easy launcher, които са основни виртуални настолни компютри и не се различават от Knox на Samsung.

Той е окомплектован с Android 11 (с персонализиран потребителски интерфейс) и пакет от приложения, подготвен за фенове на открито и любители на „Направи си сам“, обикновено намиращи се в здрави телефони, захранвани от Mediatek: барометър, звукомер, транспортир, компас и др.



СПОМЕН: Doogee S60 много добър противоударен смартфон (2017 г.)


Обикновено в уеб пространството трудно бихте намерили противоударен смартфон със защита от прах и вода, който да ви впечатли с възможностите на хардуера си.

Това е характеристика, която обединява почти всички противоударни смартфони. Doogee S60 разчупи тази традиция и ни предлага впечатляващи характеристики в противоударен, водоустойчив и антипрахов корпус.

Doogee S60 много добър противоударен смартфон

Дизайнът на Doogee S60 не ни впечатлява с някаква нова линия, по-скоро е характерен за повечето противоударни смартфони.

Корпусът е изработен от специален поликарбонат и стабилен алуминий. Ръбовете са с характерните удебеления и уребрявания, които биха го предпазили от повреда при изтърване.

Doogee S60 е защитен от проникване на прах и вода и притежава сертификат IP68. Тази защита ви позволява да правите подводни снимки на дълбочина до 1,5 метра с продължителност до 1 час.

Смартфона е защитен от проникване на прах и вода

Хардуер

Doogee S60 е с хардуерна платформа от висок клас, в която работи 8-ядрен Mediatek Helio P25 с честота 2.5GHz. Видеоускорителя е Mali T880MP2, добавени са 6 GB RAM и 64 GB място за съхранение на информация.

Ако все пак това не ви е достатъчно имате възможност да добавите допълнителна microSD флаш памет с капацитет до 128 GB.

Основната камера също е много добра 21MPx Sony IMX230 с двуцветна LED светкавица. Предната селфи камера е с 8MPx.

Батерията на смартфона е също с впечатляващия капацитет от 5580mAh и поддържа новите технологии за бърз и безжичен заряд.

Хардуер

Подробни характеристики

  • Екран: 5.2 inch, 1920 x 1080 pixel FHD IPS
  • Процесор: Helio P25 4x Cortex-A53, 2.5GHz, 4x Cortex-A53, 1.6GHz
  • Видео: Mali T880MP2
  • Система: Android 7.0
  • RAM + ROM: 6GB RAM + 64GB ROM
  • Камери: 8.0MP предна + 21.0MP основна с двойна LED светкавица
  • SIM карти: dual SIM dual standby. Micro SIM + Micro SIM
  • Допълнителна памет: поддържа до 128GB
  • Батерия: 5580mAh 12V 2A бърз заряд
  • Водоустойчивост: IP68 сертификат, най-високо ниво
  • Безжична връзка: 3G, 4G, A-GPS, Bluetooth, GPS, GSM, WiFi
  • Сензори: G-sensor, сензор за близост, сензор за околна светлина, baroceptor
  • Допълнителни: Bluetooth, Компас, Жироскоп, OTA, OTG
  • Мрежи:

2G: GSM B2 / B3 / B5 / B8
3G: WCDMA B1 / B2 / B5 / B8
4G: FDD-LTE B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B19 / B20

Подробни характеристики

Характеристиките на Doogee S60 ни подсказват, че смартфона се очертава, като едно от най-добрите противоударни устройства в момента.

Смартфона е съвкупност от мощен хардуер съчетан с изключително здрав корпус и защита от прах и вода.

Основната камерата Sony IMX230 21MPx и огромната батерия с капацитет от 5580mAh, която също така поддържа бърз и безжичен заряд също правят Doogee S60 фаворит в този клас.

Единственото на което трябва да обърнете внимание е дали ще ви удовлетворят дизайна и размерите на устройството.

Публикуване на коментар

0 Коментари