ТОП 5 на най-добрите бутони за социално споделяне за сайт

Социалните мрежи отдавна са се превърнали във важен фактор в популяризирането и представянето на нашите идеи, предприемчивост и бизнес.

Използването на бутони за социално споделяне е един от най-добрите начини да увеличите трафика към вашия уеб сайт.

Кои са най-добрите бутони за социално споделяне за сайт

Има много онлайн платформи, които предлагат бутони за социално споделяне с различни възможности и характеристики. Някои от тях са по-опростени, други са за потребители напреднали технически, за да се инсталират и конфигурират.

В нашия избор сме се водили от това те да бъдат лесни за използване, с впечатляващ дизайн, лекота на работа, с разширени възможности и разбира се безплатни.

В тази статия ще ви представим списък с 5 от най-добрите сайтове предоставящи бутони за социално споделяне, които сме тествали, и които лесно се интегрират във вашия уеб сайт, форум или блог с няколко реда HTML код.

  1. Elfsight.com
  2. AddThis.com
  3. ShareThis.com
  4. Shareaholic.com
  5. AddToAny.com

 1  Elfsight.com – бутони за социално споделяне

Elfsight най-добрите бутони за социално споделяне

Elfsight.com е онлайн платформа, която предоставя на потребителите бутони за социално споделяне с възможност за персонализиране на дизайна и избор на позиция за разположение в ляво, в дясно, горе или долу на страницата във вашия уеб сайт.

Имате възможност да разположите и статични бутони за споделяне във вашите статии. Потребителите могат да избират бутони из между 20 социални мрежи и 11 различни дизайна, включително и черно бял.

Бутоните за социално споделяне на Elfsight.com могат да бъдат интегрирани във всеки един сайт, на разположение е и плъгин за WordPress.

Конфигурирането на социалния бутон е много интуитивно и разполагате с много възможности за персонализиране на дизайна, позицията размера и цветовата гама. Бутоните работят отлично и са лесно забележими за посетителите на вашия сайт, блог или форум.

 2  AddThis.com – бутони

Бутони, които работят на всеки един сайт

AddThis.com също предлага бутони за социално споделяне, които работят на всеки един сайт, като се интегрират с няколко реда HTML код. Бутоните могат да бъдат персонализирани, имате избор от над 300 социални мрежи между които Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest и много други.

Социалните плъгини на AddThis.com са предназначени за социално взаимодействие и увеличаване на ангажираността на потребителите.

Бутоните за споделяне ще ви помогнат да увеличите аудиторията си чрез ангажиране на хора, които не са на вашия сайт, като разпространението на съдържание в най-популярните социални мрежи и платформи помага да увеличите трафика към вашия сайт.

Можете да се възползвате от тяхната безплатна услуга след кратка регистрация, която ще ви позволи да имате достъп до контролния панел за да следите подробната статистика за броят споделяния от потребителите.

 3  ShareThis.com – социално споделяне

Много популярен инструмент за бутони за социално споделяне

ShareThis.com е също много популярен онлайн инструмент предоставящ бутони за социално споделяне, който се използва от хиляди сайтове. Практически всеки един сайт може да вгради бутоните на ShareThis, като предлага на потребителите много лесен начин за споделянето на една история.

Сайта предоставя социални бутони за популярни платформи, като Joomla, WordPress, Drupal, Tumblr, TypePad и др. Сайта предлага много стилове за бутоните, голям и малък размер, както и показване броя на социалните споделяния на една страница.

ShareThis също предоставя една от най-големите селекции на социални сайтове, включително Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest и много други.

ShareThis предоставя статични и „плаващи“ социални бутони, както в хоризонтална така и във вертикална ориентация.



 4  Shareaholic.com – бутони

Различни стилове на социални бутони

Shareaholic.com предлага четири различни стила на бутоните: Класически, Плосък квадрат, Плосък кръг и Секси стил. Последният стил е създаден специално за мобилни устройства и добавя елемент на интерактивност.

Секси стилът на бутоните има анимиран ефект когато задържите курсорът на мишката върху тях. Бутоните могат да бъдат използвани на всеки един уеб сайт, наличен е също плъгин за WordPress.

Сайта поддържа над 100 социални мрежи за споделяне, между които разбира се най-популярните Facebook, Twitter и други. Страхотното на социалните бутони на Shareaholic е лесната инсталация и актуализация.

Добре оптимизирания HTML код няма да забави или да блокира страницата ви при зареждане. Получавате безплатен достъп до анализите на Shareaholic, предназначено за блогъри за да анализират тяхната аудитория.

 5  AddToAny.com – социално споделяне

Бутони за социално споделяне с различни размери

AddToAny.com предоставят бутони за споделяне с мащабируем размер, математически прецизирани за екрани с висока резолюция, като Retina дисплеите. Кодът на AddToAny използва най-добрите практики и е оптимизиран да зарежда ефективно от различни точки по целия свят.

Социалните бутони за споделяне на AddToAny са с интегриран Google Analytics, което ви позволява да виждате показателите директно на таблото с информация. Работата с платформата е максимално опростена и не е нужна регистрация и потребителски акаунт за да я управлявате.

Официалният брояч е разположен успоредно на бутоните за споделяне и показва данните директно на основната услуга.

Бутоните на AddToAny имат възможност да бъдат разположени в хоризонтална или вертикална позиция и могат да бъдат персонализирани за мобилни и настолни устройства.



Публикуване на коментар

0 Коментари