ТОП 5 на най-добрият онлайн конвертор на документи

Конвертирането на документи е процес, при който се преобразува документ от един формат в друг.

Понякога ни изпращат документи във формат, който не можем да отворим. Това се случва, когато нямаме инсталиран нужния софтуер или той не е актуализиран.

Класация на най-добрият онлайн конвертор на документи

Има толкова много безплатни офис пакети и програми за текстообработка, които предлагат повече възможности от Microsoft Office и са предпочитани от потребителите и все по-често се случва да попадаме на документи във формат, който не можем да отворим.

В същото време и самите конвертори на документи се развиват и предлагат възможности, като да преобразуват DOC в PDF например, което малко текстови програми предлагат като опция.

В тази статия ще ви предложим няколко конвертора на документи, с чиято помощ можете онлайн без да инсталирате софтуер на компютъра си да преобразувате файл в желания формат напълно безплатно.

  1. Document.online-convert.com
  2. Convertfiles.com
  3. Zamzar.com
  4. Freefileconvert.com
  5. Convertio.co

 1  Document.online-convert.com


Най-добрият онлайн конвертор на документи

Document.online-convert.com е един от най-добрите и популярни онлайн конвертори на документи.

Както и другите конвертори на компанията, така и този се характеризира с бърза и сигурна работа и разбира се чудесни резултати.

С този онлайн конвертор можете да преобразувате вашите документи в DOC / DOCX / FLASH / HTML / ODT / PDF / PPT / PPTX / RTF / TXT и др.

Конвертирането на PPT във Flash е много полезно за блогърите или собствениците на сайтове защото много улеснява публикуването на Powerpoint презентация на техните платформи.

Най-важното предимство на този онлайн конвертор не е само големия брой поддържани формати на документи, а това че той работи и то на достатъчно високо ниво за да заеме първото място в нашата класация.



 2  Convertfiles.com


Онлайн конвертор на документи с отлична скорост на ъплоуд

Convertfiles.com е още един чудесен сайт, с който онлайн можете да конвертирате вашите документи.

С тази онлайн програма можете да конвертирате също и видео, но със своя лимит от 250 мб е най-подходящ за преобразуване на документи.

Списъкът на поддържаните формати е доста голям, като най-популярните са DOCX / DOC / ODT / RTF / SXW / TXT / ODS / XLS / XLSX / PDF / SPS / CHM и др. Пълният списък с поддържани формати за документи можете да прегледате в секцията File formatsна сайта.

Можете да добавите файл за конвертиране, както от бутон Browse“, така и от URL в полето or download it from“.

Това е един много полезен онлайн инструмент идеален за преобразуване на вашите документи в широк спектър от разнообразни формати. Работата със сайта е интуитивна, скоростта на ъплоуд е отлична, процеса на преобразуване също.

 3  Zamzar.com


Онлайн конвертор на документи с отлични възможности

Zamzar.com е онлайн конвертор, който предлага своята услуга в широк спектър от поддържани формати, а лимита от 100 мб за големина на ъплоудвания файл го прави идеален за преобразуване на документи.

Според разработчиците онлайн конвертора поддържа повече от 1200 формата, пълният списък е огромен и можете да го прегледате в секцията Formatsна сайта.

Процеса на преобразуване преминава в четири стъпки. Първата е избор на файл, втората е определяне на изходен формат, в трета добавяте вашия e-mail, на който ще получите линк за сваляне на конвертирания документ и натискате бутон Convert“.

Сайта предлага своята услуга онлайн конвертиране на файл от 2006 г., а целта на разработчиците е времето за всички преобразувания да е под 10 минути.

Като обобщение можем да кажем, че възможностите на конвертора са отлични, скоростта и качеството на работа също.

 4  Freefileconvert.com


Конвертор на документи, който ни демонстрира добри резултати

Freefileconvert.com е също един универсален онлайн конвертор, но лимита за големина на ъплоудвания файл от 300 мб, го прави идеален за преобразуване на документи в разнообразни формати.

Сайта притежава един от най-дългите списъци с поддържани формати, който можете да прегледате в секцията „Supported Formats“.

Работата с онлайн конвертора е максимално опростена, избирате файл за преобразуване, изходен формат и натискате бутон „Convert“. Добавеният файл се ъплоудва, като времето за това зависи разбира се от големината. След края на ъплоуда автоматично започва процеса по конвертиране, понякога това продължава дълго бъдете търпеливи и изчакайте докато ви изпише File Conversion Complete!“.

Можете да свалите преобразувания файл, като кликнете на картинката или изберете някой от предложените линкове.

Нашите тестове с различни файлови формати показаха много добри резултати, така че това е онлайн конвертор, който ще ви върши чудесна работа.

 5  Convertio.co


Convertio много добър конвертор на документи

Convertio.co е още един онлайн конвертор, с който без да инсталирате софтуер, без регистрация и напълно безплатно можете да преобразувате вашите документи в широк спектър от формати.

С Covertio.co можете да конвертирате документите си в следните формати: DOC / DOCX / LWP / ODT / PDF / RTF / TXT / WPS и др.

Документа който искате да конвертирате можете да бъде добавен, както от компютъра, така и от URL. След като добавите документа трябва просто да изберете изходния формат и процеса по преобразуване започва автоматично.

Скоростта на конвертиране и качеството на изходния файл са едни от най-добрите. Като обобщение можем да кажем, че Convertio.co е отлична онлайн програма за конвертиране на вашите документи, характеризиращ се с бързина и стабилност на работа.

Още конвертори: Видео конвертор, Аудио конвертор, Конвертор на снимки


Публикуване на коментар

0 Коментари